۴۲
۷۰
خانــم

برای هایپرپلازی رحم با آتیپی خفیف تنها راه حل برداشتن رحم است؟

سلام، به علت اختلالات پریودی به دکتر مراجعه کردم، دکتر عمل هیستروسکوپی برام انجام داد. جواب پاتولوژی هایپرپلازی رحم با آتیپی خفیف گزارش شد، دکترم میگه باید حتما رحم برداشته بشه، آیا واقعا درمان دیگری وجود ندارد؟ چرا قبل از برداشتن رحم یک دوره دارو درمانی رو انجام نمیدن که اگه جواب نداد بعد در آخر رحم برداشته شود؟ همچنین اگه حتما باید رحم رو برداشت، تا کی مهلت دارم برای برداشتنش؟

1 پـاسـخ

بازدید : 8 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص انکولوژي زنان (سرطان) در تهران