اقدام به بارداری کردم وبعداز 15 روزاز نزدیکی بیبی زدم منفی بود ؟

سلام، 40 سالمه ، 4سال پیش میوم اکتومی شدم ازاون موقع فقط دوروز پریود میشم . اقدام به بارداری کردم ، 7خرداد نزدیکی داشتم . 20خرداد که وقت پریودم بود یک روز صبح تا غروب خونریزی داشتم روزبعد کاملا تمیز بودم وروز سوم چند بار لک صورتی داشتم ، چند روزیست حس خستگی وضعف ، یبوست و احساس دردخیلی کم وگرفتگی درناحیه زیر شکم دارم . امروز صبح بیبی زدم منفی بود البته تقریبا یک ساعت قبل از تست یک بار دستشویی رفته بودم . حالانمیدونم تستم درست بوده یا اشتباه شده .

1 پـاسـخ

بازدید : 39 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران