۳۴
۵۴
خانــم

پوست حساس که سریع قرمز میشه و حالت خشک داره؟

باسلام،من خانمی34ساله هستم که پوست صورتم حساسه سریع قرمز میشه و اگر هرروز با شوینده نشورم زبر میشه خصوصأ روی بینی و گونه هام .حالت کم آبی یا خشک داره و همینطور لک و کک و مک حتمأ باید تحت نظر پزشک باشم و کرم ضدلک و ...مصرف کنم.قصد بوتاکس هم دارم آیا ضرر نداره

2 پـاسـخ

  • سلام...در مورد بوتاکس ضرري ندارد اگر بوتاکس استاندارد و توسط متخصص زده شود...بوتاکس استاندارد در حال حاضر نورونوکس کره اي و مصپورت ايراني است...
    در مورد پوست حساس اتفاقا بايد شستشو را کمتر کنيد و بجاي شستن از مرطوب کننده هاي مخصوص پوست خشک و حساس استفاده کنيد...در صورت نگرفتن پاسخ مناسب حتما به مطب مراجعه کنيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • باسلام
    اگر پوست صورت شما در مقابل تحريکاتي مثل حرارت زياد،نور آفتاب،غذاهاي تند نوشيدني هاي داغ حالت برافروخته پيدا ميکند و با توجه به توضيحي که در مورد حساسيت و قرمزي صورتتان داديد ،براي شما احتمال روزاسه صورت و در درجه بعد اگزماي پوستي ميتواند مطرح باشد که البته براي تشخيص قطعي حتما نيازمند معاينه از نزديک وجود دارد.
    برحسب مورد درمان انتخاب خواهد شد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 409 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در تهران