۸سال
۲۴
آقــا

روانپزشک کودک؟

با سلام
فرزند دوم من پسر هشت ساله ای هست که بعد ازاینکه کلاس ها از حالت مجازی در امد و به صورت حضوری شد حاضر نبود سر کلاس حاضر بشه وتنها شرط حاضر شدن سر کلاس این بود که من جلو در کلاس بشینم تا زمان اتمام کلاس و در رو نیمه باز بذارن تا بتونه منو ببینه.و اگر میدید من نیستم از کلاس بیرون میزد و دچار سردردو حالت تهوع میشد رنگش زرد میشد و ترس از این داشت که من برم و دیگه دنبالش نیام.بچه ی خیلی باهوش و احساساتی هست در حال حاضر هم وقتی میخواد بره دستشویی تا دم در دستشویی باید باهاش برم اگر بیرون از اپارتمان باشه در بسته بشه و من بیرون نباشم دچار اضطراب شدید میشه. زود از کوره در میره و فکر میکنه همه قصد اذیت کردنشو دارن
من به فوق تخصص روانپزشک کودک مراجعه کردم ایشون براش نوار مغز نوشتن و با دیدن نوار مغز براش داروی استراموکس 10وکاربامازپین200
تجویز کردن. الان پنج روز هست که داروها رو بهش میدم خیلی بیقرار و بیتاب شده مخصوصا وقتی داروی استراموکس رو بهش میدم اصلا نه حوصله بازی داره ونه تماشای تلوزیون
مدام بهانه میگره و عصبی تر شده
نمیدونم اصلا نیاز هست این داروها رو مصرف کنه
من حتی برا سال دیگه مدرسشو عوض کردم ولی همه ترسم اینه که مثل سال پیش تنها مدرسه نره
ازتون خواهش میکنم راهنماییم کنید
داروها رو بهش بدم یا اینکه به روانشناس مراجعه کنم

6 پـاسـخ

بازدید : 83 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران