9سال
آقــا

بررسی آزمایشی که توسط یک پزشک دیگر نوشته شده؟

سرکارخانم دکتر سلام.ببخشید مجددا" مزاحمتان شدم.روزیکه می خواستید برای سورنا آزمایش بنویسید، برگه های دفترچه بیمه اش تموم شده بود و بهمین علت آزمایش را برروی سربرگ شخصی خودتان نوشتید و فرمودید بعداز اینکه براش دفترچه جدید گرفتید، بدهید دکترعمومی از روی آزمایشی که من نوشته ام برروی برگه دفترچه بنویسد تا بتوانید از بیمه استفاده کنید.لطفا" بفرمائید : دکترعمومی، بندهای آزمایش شما را کامل و صحیح نوشته؟

1 پـاسـخ

  • سلام و احترام
    بک اشتباه داره.لطفا به آزمايشگاه بفرماييد که:
    (Anti TTG(IgA
    &
    (IgA(total
    رو چک بفرمايند.
    بعلاوه اگر من تستوسترون درخواست کردم بايد حتما
    LH هم چک بشه.
    کاش از صفحه اي که من آزمايشات رو نوشته بودم هم عکس فرستاده بوديد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 147 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص غدد درون ريز و متابوليسم کودکان در تهران