یبوست بعدازعمل؟

سلام اقای دکتر با تشکراززحمات شما من سه هفته پیش زیرنظر شما عمل شدم دیسکم پاره شده بود خوشبختانه عملم عالی بود الان راحت راه میرم ولی ی مشکل دارم اصلا نمیتونم بیرون برم یبوست دارم شربت هم دادید ولی فرقی نکرده میشه راه حلی بگید؟ایا این حالت یبوست بعدازعمل عادیه؟کی خوب میشه؟

1 پـاسـخ

  • شايد تا مدتي بخاطر داروهاي بيهوشي يبوست پيدا بشه ولي در طول چند هفته بايد بهتر بشه ، اگر نشد داروهاي ضد يبوست کمک کننده است و باز درصورت عدم بهبودي مراجعه به متخصص داخلي توصيه ميشود.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 205 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح مغز و اعصاب در تهران