فتق نافی؟

با سلام خدمت آقای دکتور عزیز خانم بنده مشکل فتق دارن تقریبا چهار بار عمل شدن اما متاسفانه فتق بعد از 6 یا 7 ماهی دوباره عوت میکنه واز نافشون مرتب عفونت خارج میشه البته ناگفته نمونه این چهاربار عملو در شهر خودمون انجام دادیم ونتیجه ای نگرفتیم لطفا اگه میشه قبله اینکه مزاحمتون بشیم برای معاینه بفرمایید آیا میتونیم امیدوار بشیم برای عمل دوباره که از این بیماری خانمم خلاص بشن با تشکر

بازدید : 53 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادراري و تناسلي (اورولوژيست) در تهران