علت چشمان مه آلود؟

باعرض سلام خدمت آقای دكتر .پیروپاسخ قبلی كه ازشماسوال كرده بودم بنده مادری80ساله دارم كه شب هنگام خواب درچشمانش احساس شبیه آمدن باران میكندوبعضی اوقات مخصوصاصبح تاظهراحساس مه گرفتگی وبخاردرچشمانش همزمان سردردودل درخفیف ودردعضلات داردوایشان حدود20سال پیش عمل آب مرواریددرچشم چپش انجام داده ودكترش برایش عینك تجویزكردولی متأسفانه استفاده نكرد.ولی شمابه اشتباه فكركردیدكه ایشان ازلنزاستفاده میكنند(البته بدلیل اشكال دردرج كلمات)اشتباه ازبنده بودوشمافرمودیدروی لنزایشان چربی نشسته وبایدحتمالیزربشه .حالابااصلاح سوالم وعذرخواهی بابت بدنوشتن سوال قبلی ایشان لنزندارد خواهش میكنم به سوال بنده پاسخ دهید .باسپاس وتشكرفراوان.

1 پـاسـخ

  • با سلام
    جنابعالي فرمودين چشمشان عمل اب مرواريد انجام دادن پس داخل چشمشان لنز داخل چشمي دارند که بعد از مدتي چربي بدن روي سطح اونرو ميپوشونه و تاري ديد ميده
    اگر مشکل از اون نباشه حتما بايستي مراجعه ي حضوري داشته باشن چون ضعف در عصب بينايي هم ميتونه باشه در سنين بالاي 70سال معمولا وجود داره

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (3)(0)
بازدید : 173 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص چشم پزشک در تهران