۱۷
۷۰
آقــا

تاثیر تافت ژل و واکس مو بر مو و ربط ان بر ریزش مو؟

باسلام سوالی داشتم میخواستم بدونم استفاده از تافت ژل و واکس مو باعت ریزش مو میشود؟
ایا اشعه خورشید به مو اسیب میرسونه و نیازه از کلاه برای اسفاده روزانه اجام داد؟

5 پـاسـخ

  • سلام...بله آفتاب مي تواند به ساقهدمو آسيب برند و استفاده از کلاه بسيار مفيد ميباشد...تافت و ژل هم برساقه مو آسيب ميزنند و باعث خشکي و مو خوره ميتوانند بشوند...ولي باعث آسيب ريشه مو و ريزش مو نميشوند

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • سلام
    آفتاب به پوست و مو آسيب ميزنه و استفاده از کلاه داراي تهويه مناسب در آفتاب شديد کمک کننده است.
    تافت و واکس هم اگر فقط به ساقه مو زده شوند باعث ريزش نميشوند ولي اگر به کف سر برسند ميتوانند باعث ريزش مو گردند

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام
    استفاده مداوم از اين محصولات مخصوصا اگر به ريشه موها نزديک شود موجب خشکي مو و ريزش آنها ميشود
    استفاده از کلاه وقتي تابش نور آفتاب مستقيم است توصيه ميشود

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام
    بله استفاده مداوم از اين محصولات بدون اينکه اثرات روزانه آن پاک گردد باعث تضعيف ساقه و ريشه موها ميشود
    مسلما در جاهايي که تابش نور مستقيم هست نياز به استفاده کلاه براي جلوگيري از آسيب رساندن به موها مي باشد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • با سلام
    ژل ،واکس مو ،رنگ مو و روشهايي که باعث آسيب فيزيکي به مو مي شوند اکثرا منجر به آسيب مو در ناحيه ساقه ميشوند ولي اگر به صورت طولاني با ريشه هم تماس داشته باشند حتي حرارت زياد خود مي تواند منجر به آسيب ريشه و درنتيجه ريزش مو شوند.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 428 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در تهران