برادرم مقنعه به سر میکند واحتمال دارد جندر فلوید باشد وایا برای این موضوع میشود به شما مراجعه کرد وچند جلسه لازم دارد؟

با سلام برادر 16 ساله ای دارم که 52 کیلو وزن دارد وحرکات عجیب وغریبی دارد مثلا یک روز لباس قرمزی که در
عرف هم پسرها میتوانند بپوشند وهم دخترها میتوانند بپوشند را نمیپوشد ومیگوید دخترانه هست وباما دعوا میکند که چرا چونین لباسی برایش خریدیم وروز دیگر در کمال تعجب خودش سراغ اون لباس را میگیرد واون لباس را با خرسندی تمام میپوشد وبعضی روزها اگر کسی بهش بگوید شبیه دخترها هست خوشحال میشود
وبعضی روزها اگر شخصی چونین حرفی بهش بزند بسیار ناراحت میشود ودعوا راه می اندازد ویک روز پدرم برای مطالعه اش چراغ مطالعه بنفش گرفت واون اعتراض کرد که این دخترونه هست ومن نمیخواهم وپدرم برایش چراغ مطالعه مشکی گرفت ودر کمال تعجب چند روز بعد خودش با پول هدایاهاش برای خودش چراغ مطالعه صورتی خرید ووقتی من گفتم صورتی رنگ صورتی در عرف دخترانه هست در جواب من گفت خب نصف
جمعیت جهان زن ودختر هستند وچه عیبی دارد؟
وجالبی اش اینجا هست که بعضی شبها چراغ مطالعه مشکی رو روشن میکند وبعضی شبها چراغ مطالعه صورتی رو
واین حرکات برام عجیب بود تا اینکه برادرم یک شب اومد به اتاقم واز من خواست که مقنعه ام رو سرش کنم

ووقتی علش را پرسید گفت که تو (یعنی من ) وقتی که اون کوچولو بود وخودم هم بچه بودم بعضا مقنعه ام رو سرش میکردم که ببینم با مقنعه چه شکلی میشود واین فقط به خاطر یاد اوری دوران کودکی مون از من میخواهد
چونین کاری بکنم ووقتی اصرارش رو دیدم با خواسته اش موافقت کردم واون شب مقنعه ام رو سرش کردم

واون شب اون بسیار شاد وخوشحال بود اما چند روز بعد به من گفت : واقعیتش این هست که من (یعنی برادرم) برخی روزها احساس میکند که پسر هست وبرخی روزها احساس میکند که دختر هست وبرخی روزها احساس میکند که هم پسر هست وهم دختر هست وبرخی روزها احساس میکند که نه پسر هست ونه دختر هست واین حرفهای برادرم برایم خیلی عجیب وغریب بود
من درباره حرفهای عجیب وغریب برادرم تحقیق کردم ومشخصاتی که برادرم میگفت به افراد جندر فلوید میخورد که در لینک زیر به زبان پارسی درباره جندر فلوید توضیح داده است
https://kameshyar.com/what-is-gender-fluid
وبا بررسی بیشتربه نظرم میرسد که برادرم صرفا مبدل پوش نیست چون در موقعی که لباس دخترانه میپوشد احساس میکند دختر هست واحساس دختر بودنش هم وابسته به پوشیدن لباس نیست وبردارم تراجنس وترنسشکوال هم نیست چون دنبال تغییر جنس نیست
واحساس دائمی دخترانه بودن ندارد واز نظر گرایش جنسی هم خودش میگوید که گرایش به رابطه جنسی با پسرها ندارد وهمجنسگرا نیست (البته اگر راست بگوید) اما به نظر میرسد از نظر هویت جنسیتی
هویت جنسیتی سیال ومایع دارد وبا سرچ کلمه gender fluid در موتورهای جستجوگر چون گوگل مطالب زیادی به زبان انگلیسی یافت میشود ودر مطالب به زبان پارسی مفید من این لینک رو پیدا کردم https://kameshyar.com/what-is-gender-fluid
الان برادر من برای این وضعیت میتواند به شما مراجعه کند؟ وهزینه هر جلسه ویزیت ایشان چه قدر میشود؟وایشون چند جلسه ویزیت لازم دارند؟ واگر به شما مراجعه کنند چگونه با ایشان رفتار میکنید وچه اقداماتی انجام میدهید
لطفا کمی در این باره توضیح دهید البته باز هم تاکید میکنم که برادرم تراجنس ویا ترنسشکوال نیست چون تمایلی به تغییر جنس ندارد واحساس دختر بودنش دائمی نیست واحساسات هویتی متغیر دارد سپاس از شما

1 پـاسـخ

  • سلام ممنونم از توضيحات کاملتون و نگرانيتون راجع به برادرتون و درک و تحسين ميکنم
    قبل از اينکه با خودش مصاحبه کنم نميتونم نظر قطعي بدم ولي در کل ما هرگونه تشخيص رو راجع به هويت به بعد از 18سالگي معطوف ميکنيم
    در دوران بلوغ خيلي از اختلالات و سردرگمي هاي جنسي طبيعي هست
    در کل به نظرم حتما بايد ويزيت بشن و هزينه هر جلسه 50هست و تعداد جلسات رو بعد از ارزيابي اوليه ايشون ميشه مشخص کرد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (3)(0)
بازدید : 332 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران