۴۸
۷۰
خانــم

خونریزی قبل از یاءسگی؟

باعرض سلام
خانم 48 ساله هستم که طبق آزمایشات در شرف یایسگی هستم مرداد وشهریور رو پریود نشدم 26 مهرماه و23 آبان پریود شدم مجددا 11 دی پریود شدم بعداز ده روز لکه بینی ادامه داشت تا اینکه مجددا خونریزی شروع شد بهخانم دکتر خرمشاهی مراجعه کردم سنو داخل گرفتن فرمودن اندمتر ضخیم هست قرص dupbaston دادن گفتن شروع کن بخوردن خونریزی قطع میشه بعد مصرف سی قرص مجددا پریود میشین دوباره بیایب معاینه کنم
وقتی شروع به خوردن کردم خونریزی خیلی کم شد ولی لکه بینی داشتم ولی کمکم خونریزی زیاد شد الان هنوز 7 قرص دیگه دارم ولی خونریزی شدید شده ومانند پریودی درد دا رم نمیدونم چیکار کنم لطفا من رو راهنمایی کنید
متشکرم

1 پـاسـخ

بازدید : 87 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان و نازايي در تهران