این متن برای شماست؟

سوال یه متنی به اسم شما در واتس آب و تلگرام در حال دست به دست شدن واقعا متن شماست؟؟؟؟

🔴 واکنش یک پزشک فوق‌تخصص به طرح خانه‌به‌خانه وزیر بهداشت:

مرزهای نادانی و بی‌کفایتی توسط وزارت بهداشت به سرعت جا‌به‌جا می‌شود!
واقعا متاسفم برای خودمان که در کشتی سوراخی نشسته‌ایم که شما راهبر آن‌ هستید

ما که در خانه‌مان را به روی شما باز نمی‌کنیم اما بنا به وظیفه اجتماعی‌ام اعلام می‌کنم که این عبث‌ترین و مهلک‌ترین اقدام ممکن در کنترل بیماری کرونا است. مرزهای نادانی و بی‌کفایتی توسط وزارت بهداشت به سرعت جا‌به‌جا می‌شود و آن‌ها هم که در منزل‌هایشان بی‌دستکش و ماسک سنگر گرفته‌اند، قرار است به در منزل فرا‌خوانده شوند تا سهمیه ویروس خود را از تیم‌هایتان که زنگ‌های خانه‌های شهر را با یک دستکش و ماسک زده‌اند، دریافت کنند.

واقعا متاسفم برای خودمان که در کشتی سوراخی نشسته‌ایم که شما راهبر آن‌ هستید. ما در تلاشیم با امکانات ناچیزمان، با آگاهی‌دادن به مردم، انگشتی بر سوراخ بدنه بگذاریم تا خطر غرق‌شدن کمتر شود و شما قرار است این‌طور همه‌چیز را بدتر و بدتر و به فاجعه نزدیک‌تر و نزدیک‌تر کنید.

این‌روز‌ها میان پزشکان، میان گفتگوی‌ بی‌وقفه‌شان درباره علائم بیماری و نام‌ همکاران گرفتار و تلاش‌شان برای پیدا کردن یک ماسک و دستکش برای ویزیت، یک سوال هر روز درباره شما و عملکرد‌تان تکرار می‌شود:
واقعا نمی‌دانید؟ یا می‌دانید و این طور مدیریت می‌کنید؟ در هر دو صورت وای بر ما و وای بر شما.

✍دکتر امید رضایی (فوق‌متخصص خون و انکولوژی)

بازدید : 277 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص خون و سرطان بالغين (انکولوژي) در تهران