۸۰
۵۸۰۰
آقــا

فتق کشاله ران و ناف؟

سلام آقای دکتر خضروی لطف کردن دختر بنده رو ک 70 روزش بود عمل کردن.فتق کشاله چپ ران.10 روز پیش.بعد از عمل خیلی زیاد شده گریش و قابل تحمل نیست.فتق ناف هم داره منتها گفتن تا 5 سالگی صبر کنین.سوالم اینه آیا گریه ش از فتق نافه یا خیر؟و اینکه عملش کردیم از اونه؟

2 پـاسـخ

  • گريه بچه در اين بازه ي سني معمولا بيشتر ميشود و در همه رخ ميده،ارتباطي با عمل شدن يا نشدن ندارد ،فتق نافي فعلا مشکل ساز نيست ولي بخاطر گريه و افزايش فشار داخل شکم معمولا کمي برجسته ميشود و بعد از ارام شدن بچه کوچکتر ميشود ،فعلا با توجه به سن نياز به مداخله جراحي ناف ندارد ،در بسياري موارد خودبخود احتمال بسته شدن دارد،معدودي موارد کار به عمل بکشه

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 91 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح اطفال و کودکان در تهران