۱۶
۴۳
آقــا

ورم ودرد درناحیه قرمزی پستان وزیر پوست است ؟

باعرض سلام پسر16 ساله ای دارم که شش ماه هست یکی از پستان درد داره از داخل ورم دارد ورم درناحیه قرمزی پستان وزیر پوست است واز بیرون زیاد نمایان نیست در اثر لمس دردوطرف سینه مشاهده میشود مانند کیست کوچک میخواستم ببین این درد وورم از وجود کیست هست یا به خاطر وارد شدن به سن بلوغ است

1 پـاسـخ

  • با سلام واحترام.از هر دو علت ميتونه باشه بستگي داره که کيست موجود کيست ساده باشه يا عارضه ار که در سونوگرافي بهتر قابل تمايز است.از سوي ديگر اغلب دردهاي سينه ناشي از بلوغ دوطرفه ودر خانمها تظاهر مي‌کنند.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 86 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص راديولوژي و سونوگرافي در تهران