سردرد و سنگین شدن سر هنگام دراز کشیدن؟

باسلام خسته نباشید خدمت شما
با توجه به عنوان سوالم میخواستم بپرسم آیا نیازی به عکس برداری از سر بنده هست یا نه؟
دو شب هست هنگام دراز کشیدن در هر ساعتی احساس سنگینی سر و درد خفیف دارم و یکم نگران کنندس برام.
همچنین بنده متاسفانه وابستگی به داروی ارامبخش خاصی داشتم که تحت نظر دکتر به روش تدریجی دز رو پایین اورده و قطع کرده.
همراه با ضعف نسبی بدنی این نوع سردرد 2روز بنده حقیر رو اذیت و نگران کرده.
به محض نشستن سنگینی سر بهتر میشه.
اما تاکید میکنم هنگام دراز کشیدن درد و سنگینی سر پیوسته نبوده و قطع و وصل میشه.
باتشکر

1 پـاسـخ

بازدید : 214 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص راديولوژي و سونوگرافي در تهران