۳۲
۶۹
خانــم

سیاهی دور دهان و چشم ها؟

سلام وقت بخیر
من32ساله هستم کم کاری تیروئیددارم و زیرنظر پزشک غدد هستم دارومیخورم(لووکسین)دور چشام خیلی تیره شده و دهنم تا حدودی و موهام نسبت به قبل کم پشت شدن
ممنون میشم راهنماییم کنید چه اقدامی کنم

1 پـاسـخ

  • بعد از معاینه توسط پزشک متخصص و چک کردن ازمایشات ( حتما ازمایشات و داروهای مصرفی را همراه ببرید ) امکان بهترین توصیه وجود دارد......خوشبختانه از دو سال قبل چندین دارو با اثر بخشی خوب ارائه شده که با تزریق در ان نواحی یا با میکرونیدلینگ امکان از بین بردن تیرگی دورچشم و دهان وجود دارد........مشکلات ایجاد شده از تیرویید هم با داروهای مناسب قابل درمان است...(مشاوران مطب دکتر خلیلی ).

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 616 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در تهران