۲۸
۸۳
خانــم

حساسیت به انتی بیوتیک ها و ایا میتونم با این شرایط واکسن بزنم ؟

سلام اقای دکتر من در سن سن 9 سالگی پلیپ روده داشتم پیش دکتر های زیادی رفتم و یک قرص به من دادن به اشتباه، که به اون قرص بدنم واکنش نشون داد واز تشخیص اشتباه دکتر که فک میکردن بدنم عفونیت کرده شروع کردن به استفاده از انتی بیوتیک های قوی و تا مرگ پیش رفتم ودر اوج نا امیدی با یک امپول کورتون خدا به من عمری دوباره داد و الان 28 سال دارم در طی این 28 سال دوبار به دلیل سزارین و استفاده از انتی بیوتیک ها مثل دوران کودکی ام تا پای مرگ رفتم وبا یک امپول دوبار برگشتم وقتی هر نوع انتی بیوتیکی که استفاده میکنم ورم میکنم کبود و سیاه میشم نفس تنگی شدید و بالا رفتن ضربان قلبم تب و لرز شدید تا اینکه دکتر ها مجبور به قطع انتی بیوتیک ها میشن تا بعد از چند روز با استفاده از امپول کورتون خوب میشم ایا الان من میتونم واکسن کرونا رو بزنم

بازدید : 50 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص آلرژي، آسم و ايمونولوژي در تهران