۱۵
۵۰
آقــا

درباره ی ویروس ها؟

سلام خسته نباشید؛یه سوال علمی داشتم درباره ویروس ها،چرا ویروس که نانو سایزه و نیروی جاذبه بر اون اثری نداره باید از فرد بیمار به صورت ریز قطره برسه به بینی و دهان یکی دیگه، یعنی سرفه و عطسه که پرتاب بشه روی صورت طرف؟ و ذره منفرد توانایی همچین کاری رو نداره؟

1 پـاسـخ

  • سلام
    سايز ويروسها بسيار متفاوته بعضي ها بسيار کوچک و بعضي ها بزرگتر. اين ويروس کرونا چون بزرگتره از طريق تنفس پخش نمي شه ولي روي سطوح ميمونه هنگاه عطسه و سرفه چند متر بيشتر دور نمي شه و تو هوا نمي مونه.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 172 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران