۱ ماه و۹ روز
۴۸۰۰
آقــا

زردی و تیرویید نوزاد؟

عرض سلام و خسته نباشید خدمت خانم دکتر.
پسر1 ماه و 9 روزه ام زردی داره.
در 38 هفتگی و زایمان طبیعی و با وزن 3150 متولد شد.
روز چهارم تولد زردی 16 داشت دوشب زیر دستگاه فوتوتراپی بود و زردی به 8/5رسید.
در یک ماهگی به توصیه پزشک اطفال تست زردی و تیرویید و ادرار انجام شد که زردی به 11 رسیده بود و t4 هم پایین بود.تست ادرار هم نرمال بود.
پزشک اطفال آزمایشات تیرویید و زردی رو دوباره در 1 ماه و نیمگی توصیه کرده اند.سونوگرافی هم نوشته اند.
اطلاعات آزمایش اول در 4 روزگی:
Bilirubin t=16/4
BilliD=1/9
T4=12/7
T3=1/5
TSH=1/58
اطلاعات آزمایش دوم در 29 روزگی:
Bilirubint=11/3
BilliD=1/11
T4=5
TSH=1/29

ممنون میشم نظرتون رودر مورد آزمایشات اعلام بفرمایید.
واینکه قطره بیلی ناستر رو حدود یک هفته ست به فرزندم میدم آیا مشکلی ایجاد نمیکنه؟
ممنون میشم دلیل سونوگرافی رو هم بفرمایید.وآیا انجام سونوگرافی ضرورت داره؟(با توجه به اینکه اینجانب در بارداری آمنیوسنتز و سونوگرافی آنومالی انجام دادم و همه نتایج نرمال بودند)
خودم هم در ماه 8 بارداری دچار کم کاری تیرویید خفیف شدم و روزانه نصف قرص لووتیروکسین میخورم وآیا این قضیه تاثیری در تیرویید فرزندم داره یا خیر؟
پیشاپیش از حسن توجه شما سپاسگزارم.

بازدید : 85 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص غدد درون ريز و متابوليسم کودکان در تهران