۱۸
۹۵
آقــا

درمان کورک ؟

دختر من 18 سالشه و چند ماه روی رانش یه جوش زده چتد بار اکتیول زد خوب شد ولی دوباره بزرگ شده و درد میکنه حالت خونمردگی داره زیرش
برای لیزر اپیلاسیون که رفته اون کسی که لیزر میکرده گویا چند تا شات روی کورک زده که اگه از ریشه ی مو هست از بین بره
تو این شرایط کرونا نمیخوام به مطب و مراکز درمانی ببرمش اگه دارویی داشته باشه که بشه درمان بشه ممنون میشم بهم بگید
البته از این جوشها میزنه روی رانش گاهی ولی کوچیک و زود خوب میشه

1 پـاسـخ

بازدید : 111 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در کوثر