آیا خانم هایی که صرعTLE دارند، میتوانند فرزند سالمی به دنیا بیاورند؟

باسلام.
من صرع از نو TLEدارم. و قرص هایی که میخورم زیاد روم تاثیری نداره و من خیلی اورا دارم تقریبا روزی یکبار در روز اورا دارم.
خواستم بپرسم خانم هایی که صرعTLE دارن چون در قسمت لوب گیجگاهی هست فرزند سالمی به دنیا میاره و ممکنه بچه در اینده خدایی نکرده اوتیسم بگیره؟؟؟

1 پـاسـخ

  • سلام.
    متاسفم که ميبينم شما مرتب اورا داريد، ولي تحت نظر پزشک و با کنترل نزديک و مداوم داروها ميتوان فرزند سالم داشت، و امروزه اين کاملا ممکن است. بسياري از مادران دچار صرع فرزندان سالمي دارند و اين با کنترل نزديک امکان پذير است. سالم باشيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 468 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در تهران