انگل در مدفوع؟

باسلام. حدود یک هفته هست که در قسمت مقعد خارش زیاد دارم و زمان دفع مدفوع کرمک های ریز زنده در مدفوع می بینم که با مراجعه به پزشک عمومی یک قرص جویدنی داده که دوتا در دو روز جویدم ولی اصلا خوب نشدم که بناچار به عطاری و داری گیاهی پناه بردم تعداد 15 عدد کپسول دست ساز که شیره درختی می باشد و دستور غذتیی مثل ترشیجات و سرکه و آب و عسل داده الان سه روز از پنج روز گذشته ولی همچنان از خارش زیاد کلافه شدم و همچنان در مدفوع مشاهده میکنم؟
لطفا کمکم کنید باید چکار کنم.

1 پـاسـخ

  • سلام.ازمايش مدفوع بدهيد. داروي کرمک بايد توسط تمام افراد خانواده خورده شود.چون انتقال سريع دارد.ناخن کوتاه باشد .تعويض ملحفه ولباس زير روزانه انجام شود.دارو بايد دوهفته بعد توسط همه خانواده تکرار شود و از قرص سيتريزين براي کاهش خارش استفاده کنيد .اگر يبوست داريد ممکن است بيماريهاي همراه مثل هموروييد باعث تشديد خارش شما شود.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 127 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوارش و کبد بالغين در تهران