سونوگرافی تخمدان؟

با سلام و وقت بخیر خدمت شما... آقای دکتر من میخاستم بدونم برای دوشنبه از طریق سایت نوبت گرفتم برای مامانم، نتونستم ارتباط برقرارکنم با منشی تا بپرسم. الان مامانم میخان بیان سونوگرافی تخمدان تو همون نوبتی ک گرفتن انجام میدین براشون دیگه؟ یا فرق میکنه و حتما باید نوبت سونو گرفته بشه؟ مامانم 6ماه پیش رحمتشون درآوردن الان میخان چک بشن برای تخمدانهاشون.
و اینکه ماموگرافی هم مامانم انجام دادن جوابش نوشته کیست دارن و خوش خیم هست اما ی مقدار درد داره سینشون باید جراحی کنن بنظر شما یا نه؟جوابشو بیارن پیش شما همونروز ک نوبت دارن؟

بازدید : 78 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص راديولوژي و سونوگرافي در تهران