سردرد ناشی از خوردن غذا یا استشمام هوای ناپاک؟

با سلام و عرض ادب
بنده از زمانی که به خاطر دارم، با خوردن غذای ناسالم (مثلا مانده) دچار سردرد دقیقا 24 ساعته می‌شدم. یعنی اگر الان یک غذای بد بخورم از تقریبا 30 دقیقه بعد سردرد میگیرم تا فردا همان ساعت. شدت سردرد بستگی به ناسالم بودن غذا دارد. هرچقدر ناسالم تر باشد، سردرد هم شدیدتر می‌شود. هرچه سن بنده بالاتر می‌رود حساسیت به غذا هم بیشتر می‌شود. به عنوان مثال اگر مادرم با روغن اضافه‌ای که دیروز با آن غذا درست کرد، امروز هم غذا درست کند، سرم درد می‌گیرد درحالی که قبلا انقدر حساس نبودم. مثلا فرض کنید ده سال پیش فقط اگر غذا منقضی می‌بود، سر درد می‌گرفتم (با اینکه شاید انقدر هم منقضی نبوده که سایر افراد دچار مشکل شوند) یعنی نسبت به دیگران حساس تر بودم ولی نه به اندازه‌ای که الان هستم. الان سر هر چیز کوچکی سردرد می‌گیرم. بنده مطمئن هستم که مثل بیماری میگرن، بی دلیل سرم درد نمی‌گیرد! فقط غذا یا هوای بد است که باعث سردردم می‌شود. نوع سردرد هم جوری است که آدم را کلافه می‌کند. اگر دراز بکشم، شدیدا پشت سرم درد می‌گیرد. اگر نشسته باشم، جلوی سرم و چشم‌هایم و صورتم. با قرص سردرد هم اصلا خوب نمی‌شود. فقط باید 24 ساعت صبر کنم. نکته آخر اینکه اگر ده سال هم غذای بد نخورم سرم درد نمی‌گیرد ولی اگر هر روز غذای بد بخورم، هر روز سر درد میگیرم
بنده ورزشکار هستم. سابقه بیماری، جراحی یا مصرف دارو هم ندارم.
خیلی دوست دارم بدانم مشکل چیست و چه راه درمانی دارد
متشکرم

بازدید : 101 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در تهران