۳۵
۵۶
خانــم

لک صورت و ریزش مو؟

سلام خانم دکتر
من چند ساله پیش مشکل پلاکت خون پیدا کردم و از اون موقع ریزش موی شدید دارم موهام نصف شده دیگه
بارها دکتر رفتم قرص اهن دادن ولی تاثیری نکرد
توجه کردم وقتی از حنا و زرده تخم مرغ استفاده میکنم که تقویت بشه بخاطر گرمی ریزشش شدید تر میشه تورو خدا اگه راهی مطمئن هست بهم بگین چیکار کنم

راستی پوست صورتمم چند ساله لک زده جای جوشا لکه تیره میشه با اینکه دست کاریش نمیکنم هر دکتری رفتم کرم های ترکیبی و الکل ساختنی بهم دادن اثر نکرد چند مدل کرم از اینترنت خریدم بازم اثری نکرد
اگه راهی مطمئن برا مشکلات من هست لطفا کمکم کنیدبهم بگین میام مطب حتما

بازدید : 181 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در تهران