۲۷
۶۰
خانــم

زگیل تناسلی؟

من خانم هستم ودچارزگیل تناسلی بود8ماهی هست ازدواج کردم من اصلااطمشکلم نمیدونستم والان ک یک زگیل روناحیه تناسلیم شده بوددکتررفتم برداشت وکلروسکوپی انجام دادم ودولایه دهانه رحمم درگیرشده.خب دکترچطورامکان داره ب این مدت این همه پیشرفت کنه؟الان شوهرمم درگیرشده دکتراوناروبرداشته ولی گفته یک سال تحت درمان شایدخوب بشه شایدم نشه؟توروخدا جواب میدین خیلی نگرانم زندگیم داره میپاشه شوهرم فک میکنه من قبلا با کسی رابطه داشتم

بازدید : 39 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادراري و تناسلي (اورولوژيست) در تهران