۱۷
۵۵
خانــم

خوارش و سوزش چشم ؟

سلام آقای دکتر خسته نباشید
تقریبا یک سالی هست که چشم چپ من دچار مشکلی شده که مدام خارش و سوزش در آن حس میکنم و اگر کمی با دست مشکل را برطرف کنم بعد چند دقیقه درون چشمم ورم میکنه و کمی در پلک زدن این ورم را حس میکنم البته به پیشنهاد طب سنتی با چند قطره گلاب ناب این مشکل برای چند ساعت یا نهایتا یک روز برطرب خواهد شد اما من دنبال علت اصلی و روش درمان قطعی و همیشگی هستم
17 سال دارم وزن 55 و بیماری خاصی هم ندارم البته چشم راستم هم مدت کوتاهی شاید فقط چند روز دچار مشکل خارش شده اما به شدت چشم چپ نیست

بازدید : 46 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص چشم پزشک در تهران