۷۰
۶۰
خانــم

بهوش امدن بیمار بعد از حمله قلبی و انقباض عضلات ؟

سلام و عرض ادب خدمت شما آقای دکتر
مادرم شش سال پیش دچار سکته قلبی شد و در اتاق عمل فنر براش گذاشته شد درحین عمل دچار ایست قلبی میشه و بهش شوک میدن خدارو شکر قلب ضربان دار میشه .
تا اینگه دو هفته پیش وقتی خواب بود دچار انقباض عضلانی شد و چشم ها و دست ها و دهانش رو بهم میفشرد وقتی صداش میزدم متوجه نمیشد یهو دیگه نفس نکشید و دهنش قفل شد . و بی حرکت شد که این اتفاق چهار دقیقه طول کشید ... ماساژ قلبی دادیم و نتیجه ای نداشت تا اینکه فکش یهو باز شد و به هوش اومد..... خدارو شکر ...... در حد یک دقیقه بعد بهتر شد و راه رفت و صحبت کرد .مادرم هفتاد ساله هستند.لیست داروها در عکس پیوست شده اند .ممنون 🙏

چه اقدامی باید انجام داد؟
باسپاس فراوان از شما
خیلی متشکرم🙏

1 پـاسـخ

بازدید : 81 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص اينترونشنال کارديولوژي در تهران