۲۱
۵۳
خانــم

رفلاکس معده و حالت تهوع ( جواب آندوسکوپی)؟

سلام وقت بخیر
من چندماهی هست ک آندوسکوپی انجام دادم و مشخص شد که رفلاکس معده دارم الان صبح ناشتا و شب قبل از خواب پنتوپرازول 40 مصرف میکنم ولی بازم گاهی علائم رفلاکس رو دارم همچنین تقریبا هر دو هفته یک بار حالت تهوع میگیرم و تقریبا در معدم احساس سنگینی میکنم از ادویه جات هم استفاده نمیکنم همچنین از نوشیدنی گاز دار مگر خیلی کم (البته این سری که علائم برگشت قبلش سس مصرف کردم همراه سالاد)
میخواستم ببینم چه کار باید کنم تا هی بعد از دو هفته یا مدتی حالت تهوع نگیرم و مشکل از چیه؟
تیروئید دارم و قرص مصرف میکنم
و برای احتیاط که شاید مشکل از جای دیگه ای باشه سونو هم دادم و رحم و تخمدان ها و صفرا و کبد و طحال و کلیه ها سالم بوده
ممنون میشم راهنمایی کنین
جواب آندوسکوپی رو گفتین بفرستم

1 پـاسـخ

بازدید : 60 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوارش و کبد بالغين در تهران