155.5
55.5
خانــم

علت بالا بودن insulin باران مرادی فرد؟

باسلام وخسته نباشید.
خانم دکتر روز شنبه با دخترم برای ویزیت آمدیم.جواب آزمایش قبلی که خدمتتان آوردیم tsh بالا بود شما دوباره آزمایش نوشتید که جوابش را پیوست کردم.جواب آزمایش سن استخوانی هم آماده شده که جوابش رامیفرستم.

1 پـاسـخ

  • سلام آقاي مرادي فرد جواب آرمايش تيروييد نرماله . سطح انسولين بالاست که اولين علتش براي باران،وزن زيادش هست . در مورد سن استخواني،سن رو لطفا بفرماييد . براي انسولين بالا بايد دارو استفاده کنن که لطفا چهارشنبه تماس بگيريد که بهتون بگم .

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 64 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص غدد درون ريز و متابوليسم کودکان در تهران