آیا سفت بودن فیلر لب بعد از 1 ماه نگران کننده‌ست؟؟ ؟

سلام و وقت بخیر.
من حدود 1 ماه پیش فیلر لب (مارک رپلنژن - 1.5سی‌سی) تزریق کردم. وقتی لبمو جمع میکنم متوجه میشم که ژل لب داخل لبم یمقدار سفت شده .حسش میکنم. این طبیعیه؟؟ (هیچ دردی نداره و رنگ کاملا طبیعی داره)

و اینکه خود دکتر بهم گفته بود تو خونه برای اینک گلوله نشه ماساژ بدم. نمیدونم من اشتباه ماساژ دادم یا هرچیز دیگه، چند قطعه ی خیلیییی کوچک از ژل حرکت کرده و به نزدیکی دماغم رفته. نه درد داره، نه در ظاهر اختلالی ایجاد کرده. فقط با انگشت که پشت لبمو لمس میکنم متوجهشون میشم. آیا باید نگران باشم؟ یا بعد از 6 ماه یا بیشتر تمام این ژل حل میشه و نیازی به نگرانی نیست؟؟

بازدید : 69 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در تهران