۵۳
۸۳
آقــا

وجود توده در کبد؟

با سلام جناب آقای دکتر ادیبی
خانم بنده پس از سه روز احساس درد در ناحیه زیر شکم سمت چپ، به درمانگاه مراجعه نموده و دستور سونوگرافی داده شد، ودر ضمن درد هم کاملا بعد از سه روز مرتفع شد.
در سونوگرافی دو توده تا 28 میلیمتر مشاهده شد، که پس از انجام سیتی اسکن و ام آر آی ، برخی از پزشکان پیشنهاد ماموگرافی و کولونوسکوپی و آندوسکوپی و......ودر آخر بیوپسی دادن، و برخی هم گفتند چیزمهمی نیست.
من در اینترنت یه مصاحبه از شما دیدم که فرموده بودید این توده ها ممکنه همانژیوم یا خال گوشتی باشه و باید هر سه تا شش ماه مجددا سونوگرافی بشه نا اندازه آن کنترل بشه.
ضمنا خانم بنده تو این حدود دو ماه نه اشتها شون کم شده و نه کاهش وزن دارد.
در ضمن آزمایش خون مخصوص تودهای سرطانی هم انجام شده که خوب بودن.
آزمایش ESR = 49
TSH=5.28
AFP=6.7
CRP=13.1
SGPT=27
SGOT=27
ALKALINE PHOS.=89
G.G.T=53
به نظر شما آیا بیوپسی لازم هست.؟

بازدید : 54 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماريهاي گوارش وکبد در تهران