۴۰
۷۰
خانــم

سرگیجه و عدم تعادل و صدای آزار دهنده و فشار زیاد در گوش؟

با سلام و عرض ادب.اقای دکتر بنده از 6 ماه پیش سرگیجه با عدم تعادل و فشار زیاد در گوش و کیپ شدن گوش داشتم تا حالا هم ادامه داره.نوار گوش گرفتن گفتن منییر هست.1401/4/6 هم مطب دکتر خرسندی اومدم توسط یه خانم دکتر معاینه شدم و گفتن میگرن تعادلی دارم البته هیچ تستی ازم گرفته نشد.شما هم حضور داشتین ولی من توسط یه دکتر دیگه معاینه شدم.و چندتا دارو دادن.هیچ پرهیز غذایی و تعادلی نگفتن تا مراقب باشم.فکر کنم اومدن اونجا بی نتیجه بوده.حالا از شما میخوام منو راهنمایی کنین.

بازدید : 55 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوش ، حلق و بيني و فلوشيپ اتولوژي - نورواتولوژي در تهران