سرگیجه و گرفتگی گوش و درد گردن و ستون فقرات تا پشت قفسه سینه؟

سلام، من مدتی است که سرگیجه گرفته‌ام و سردردهای شدید دارم البته ابتدا ستون فقرات و گردن من درد می کرد مدت یک ماه این درد را داشتند ناگهان یک روز همه جا دور سرم اتاق چرخید و افتادم اما بعد از آن دیگر چرخش اتاق نداشتم و به صورت منگی و عدم تعادل و سردرد ادامه داشت این حالت منگی و سردرد و درد ستون مهره ها به مدت یک ماه ادامه دارد تست نوار مغز ام آر آی مغز تست تعادل نوار گوش و سونو مغز انجام شده است و مشکلی نداشته است داروهایی که مصرف کرده‌ام اکتوسرک بتاهیستین و داروهای خواب آور بوده است که بدون اثر بوده است قند خون و فشار خون هم کنترل شده است و مشکلی ندارم در ضمن یک دوز واکسن آسترازنکا زده ام که مربوط به سه ماه پیش است و اکنون زمان دوز دوم می باشد لطفاً راهنمایی بفرمایید

بازدید : 21 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوش، حلق، بيني، گلو و جراحي سر و گردن در تهران