٤
٣١٧٠
آقــا

کوچک بودن ملاج نوزاد؟

سلام من نوزادپسرم 4روزه بدنیااومده تو بیمارستان گفتن ملاجش کوچیکه وباید تحت نظر باشه...چند جا دیدم نوشته قطره آ د نباید بخورن..آیا درسته آ د بهش بدم بانه ...خودم چه خوراکیهایی باید بخورم آیا پرهیز غذایی باید باشه؟؟دورسرش موقع تولد 36بودایا جای نگرانی هست؟؟؟کسی بوده اینجور باشه ومشکلی پیش نیاد باید چیکارکنم و تحت نظر چه تخصصی ببرمش؟؟؟خیلی نگرانشم ممنون

1 پـاسـخ

  • سلام نيازي به قطع ويتامين و‌رژيم‌غذايي خاصي نيست
    بهتره يه سونوگرافي مغز انجام بدين و‌تحت نظر متخصص کودکان يا فوق تخصص مغز و‌اعصاب کودکان باشيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 171 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص اطفال و کودکان در تهران