ترشحات کرم رنگ از ناحیه الت تناسلی؟

با سلام
مدت نزدیک دو هفته س (مرد 40 ساله)به علت ترشحات کرم رنگ از ناحیه الت تناسلی از کپسول سفکسیم 400 دوبار در روزاستفاده میکنم.که از هفته دوم رنگ ترشحات از بین رفته در طول روزولی از شب تا صبح کمی پررنگ تر و گاها کرم رنگ هست. گاها کمی خارش بسیار کم یا سوزش خیلیییی خفیف در موقع ادرار داره که اصلا اذیت کننده نیست که فکر میکنم به خاطر مسدود شدن مسیر به وسیله همون ترشحات تا صبح ایجاد میشه. بعد نزدیک دوهفته مقدار و رنگ ترشحات خیلی کم شده ولی در کل وجود داره..ممنون میشم راهنمایی بفرمایدد.

2 پـاسـخ

بازدید : 260 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران