درخواست راهنمایی؟

لطفا درخواست راهنمایی بیشتر راجع به جراحی دندان ؟
ببخشید، سئوال دیگرم این هست که
من سال ها پیش متعاقب خارج کردن دندان عقل دچار عدم‌قطع خونریزی شدم‌ و دندانپزشکم معرفی نامه نوشتن برای متخصص داخلی که بررسی های لازم انجام شود ولی مراجعه نکردم
الانم بیماری لثه ندارم طبق معاینه ی پزشک
ولی گاهی گذرا بدون هیچ تحریکی برخی از جاهای لثه هام دچارخونریزی میشوند یا با مسواک زدن آرام و با مسکواک نرم

قبل از جراحی دندان عقل نهفته که روی کانال عصب لبه نیاز هست آزمایش خون بدم؟
همچنین جهت تشخیص علل احتمالی خونریزی لثه هام؟ چه آزمایش هایی نیاز هست؟

با تشکر
🌹🙏

1 پـاسـخ

بازدید : 15 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح لثه در تهران