در مورد عفونت گوش، و سوزش گلو و اینکه احساس میکنم چیزی داخل گلوم گیر گرده؟

سلام جناب دکتر، من متولد 70 هستم، گوش راستم که یقین دارم عفونت داره، و گلوم هم اکثر اوقات سوزش داره، بعضی وقتا حس میکنم یه چیزی مثل استخوان داخل گلوم گیر کرده البته یه جای ثابت نیست بعضی وقتا داخل گلوم هست بعضی وقتا پایین تر یا حتی به نزدیک معدم هم میرسه، جدیدا وقتی میخوابم یکی از بینی هام میگره و مجبورم از دهان نفس بکشم بعضی وقتا هم سرفه دارم، میخواستم ببینم علت این سوزش گلوم و اینکه بعضی اوقات حس میکنم چیزی داخل گلوم گیر کرده چی میتونه باشه. خواهش میکنم راهنماییم کنید واقعا نگرانم.

بازدید : 162 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوش، حلق، بيني در تهران