۲۰
۶۵
خانــم

بنده مشکل آنته ورژن هیپ دارم و این مشکل باعث انخراف و چرخش شدید زانوی من به سمت داخل شده؟

سلام
من از بچگی انحراف زانو به داخل داشتم و چندباری به دکتر های متفاوتی مراجعه کرده بودم اما تشخیص درستی داده نشده بود تا اینکه به یک پزشک متخصص ارتوپدی مراجعه کردم و پس از MRI مشخص شد که چرخش استخوان ران به داخل دارم و این باعث انحراف شدید زانوی من شده است اما هیچ روش و راه‌حل مناسبی برای درمان این مشکل به من معرفی نکردن و فقط گفتن که میتونن عمل کنن
میخواستم بدونم آیا شما راه‌حل و روش های درمانی به جز عمل میتونید به من پیشنهاد بدید
ممنونم

بازدید : 39 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص فيزيوتراپي در تهران