درخصوص لیزرپوست صورتم و درمان جوش هام سوال دارم ؟

سلام خسته نباشید
من 8 ماه ایزوترتینوئین استفاده کردم و بعد دکتر قطع کردن . الان نزدیک به 3 ماه هست که روی گونم دقیقا زیر چشمم جوش های خیلی ریز میزنه و همینطور زیر خط فکم جوش های ریز داره برای درمانش چه کار کنم؟ و اینکه میخوام موهای صورتم رو لیزر کنم جوش نمیزنه صورتم؟ پشت لبم رو انجام دادم جوش نزد اما وقتی گردم رو انجام دادم خط فکم و سمت چپ و راست گردنم یکمی جوش زد برای اینها چی کار کنم؟ صورتم رو لیزر انجام بدم یا نه؟
و مورد آخر اینکه  یه کرم ضد افتاب فاقد چربی بهم بگید که باعث ایجاد جوش نشه .
 خیلی ممنونم از توجهتون

1 پـاسـخ

بازدید : 16 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در لاهیجان