سلام خانم دکتر من ۱۴ ساله ازدواج کردم بچه ندارم و رفتم واسه بارداری اقدام کردم فرستادنم برای عکس رنگی مادر زادی لوله هام بسته بود بازش کردن ولی هیچ خبر نشد دوباره فرستادنم ازمایش و سنوگرافی فهمیدن تنبلی تخمدان دارم و هرمون پرو لاکتینم خیلی بالاست دارو دادن مصرف کردم ولی متاسفانه قندم بالاست و اجازه بارداری ندادن و دارو برای تنبلی ؟

تنبلی بهم ندادن تا قندم بیاد پایین و همچنین وزنم حالا بهم گفتن اگر سریع این کارو نکنم امکان مجدد لوله ها هست خانم دکتر لطفا کمکم کنید من بیام به نظرتون نتیجه میگیرم

1 پـاسـخ

  • سلام دوست عزيز لطفا با نتايج سونوگرافي و آزمايشاتتون به مطب مراجعه کنيد.با کاهش توده چربي بدن به احتمال زياد و به اميد خدا پاسخ ميگيريد. اول با تماس تلفني نوبت رزرو کنيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 141 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص تغذيه و رژيم درماني در تهران