ترشح از دو سینه به مدت تقریباً نه ماه ولی در آزمایشات انجام شده چیزی نشان داده نشده.؟

سلام
قبل ازعید ترشحاتی از سینه سمت راست داشتم که به پزشک متخصص زنان مراجعه کردم وسونوگرافی وماموگرافی انجام دادم که جواب این بود که مشکل خاصی نیست .
ولی دکتر چند مدل آنتی بیوتیک تجویز کردند واستفاده کردم (ازجمله ده تا پنی سلین که تزریق کردم )

بعداز اتمام داروها در مراجعه ی بعدی به پزشک برای بار دوم سونوگرافی وماموگرافی انجام دادم که باز جواب این بود که مشکل خاصی نیست.

ولی این بار داروهای آنتی بیوتیک بیشتری تجویز کردند که من استفاده نکردم و پیش یه دکتر متخصص دیگه رفتم که ایشون گفتند به نظرم باید پیش فوق تخصص برید .

این بار پیش دکتر متخصص زنان در اراک رفتم که ایشون نمونه ای از ترشحات رو برای آزمایشگاه فرستادند وجواب آزمایش هم مشکل خاصی را نشون نداد .

ولی همچنان ترشحات ادامه دارد وحتی سینه چپ هم ترشحات داره ایشون داکتوگرافی نوشتند که توی گلپایگان واراک تو هیچ مرکز سونوگرافی این کار را انجام نمی دند.
ودکتر گفتند فعلا خیالمون راحت شدکه مشکلی ندارید ولی برید قم ،اصفهان ویا تهران وداکتو رو انجام بدید،ببینیم مشکل از چیه ؟

حالا من قبل از انجام داکتو گرافی ،می خواستم نظر یه فوق تخصص زنان رو هم بدونم .
آیا برای این منظور نزد شما بیایم،
چون از شهرستان می خواستم بیام و نمی دونستم در قم باید کجا برم؟

ممنون از وقتی که می گذارید.

1 پـاسـخ

بازدید : 65 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي پستان در تهران