سیاهی دندان جلو؟

سلام روز بخیر
من 1ساله پیش دندان جلو هم رو درست کردم سیاه شده بود. اما بعد 1 سال از دوباره سیاه شد و باعث شد 2 تا دندان دیگه هم سیاه شود.
می خواستم بدونم آیا درست کردن دندانم برای بار 2 درد دارد. و اینکه چند جلسه زمان می برد تا درست شود.

1 پـاسـخ

  • سلام اصولا با دريافت بي حسي خوب بيمار در حين درمان دردي احساس نميکند، و اينکه بايد ديد مقدار تخريب دندان در چه ميزان است آيا با يک ترميم ساده برطرف ميشود و يا اينکه عصب کشي و يا حتي نياز به روکش دارد و تمامي اين موارد روي تعداد جلسات تاثير ميگذارد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 56 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص دندانپزشک در تهران