۳۰
۶۲
خانــم

تنگی نفس و احساس سفتی در ناحیه گلو؟

سلام ...وقت بخیر...

من سی سالمه.سابقه الرژی دارم از 15 سالگی.با علائم خارش گوش و گلو و چشم.ابریزش بینی و عطسه .حساسیت ب افتاب و خارش پوست.شهرمونم هوای الوده ای داره بواسطه باد و طوفان. از سال 98 تا الان تنگی نفس هم ب علائمم اضافه شده.طوری ک نمیتونم ب راحتی نفس عمیق بکشم و احساس سفتی در ناحیه گلو دارم.با تحرک بدنی هم تنگی نفس بیشتر میشه.یعنی احساس سفتی گلو بیشتر میشه.ولی علائم دیگه ای مثه خستگی و بیحال شدن و تپش قلب یا عرق سرد.این علائمو ندارم.فقط مشکلم سخت نفس کشیدن و سفت شدن راه تنفسیه...دکترم رفتم.داروهایی مثه.تیوفیلین جی.دیفن هیدرامین.مونته لوکاست.اسپری بکلومتازون بینی.جوشان اوی ان استیل.دادن ولی کارساز نبود.میخواستم راهنماییم کنین.ممنون میشم.

2 پـاسـخ

  • سلام
    شما دائما ًدر معرض عوامل آلرژن محيطي هستيد و نياز به درمان مؤثرتري داريد. اين درمان ممکن است حتي شامل تغيير محل زندگي باشد تا عوامل حساسيت‌زاي محيطي کاهش يابد. بنابر اين براي ادامه درمان حتما به متخصص آسم و آلرژي يا فوق تخصص ريه مراجعه نماييد. متن زير را مطالعه نماييد به شما در شناسايي بيماري کمک مي‌کند.
    https://drnafas.com/what-is-an-allergy

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 55 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماريهاي ريه در تهران