شب ادراری؟

سلام . از سن پایین بطور متوسط هر 6 ماه یک بار شب اداری دارم حتی بعضی مواقع هفته ای دو بار بوده است و همه آنها ناشی از خواب دیدن و رویا در حالت ادرار است و از این وضع خسته شده و همسرم نیز ناراحت است . آزمایشات مختلف از جمله دیابتم خوب است و حتی قبل از شب ادارای مثانه ام را خالی کرده ام . بعد از شب ادراری بدنم شل شده مثال اینکه تمام آب بدنم دفع شده است . خواهش میکنم من را راهنمایی کنید .

بازدید : 257 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه - مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران