۱۸
۶۰
خانــم

سقط مکرر وعلت ان؟

سلام خانم دکتر امیدوارم حالتون خوب باش خانم دکتر من 18سال هستم ودوسال که ازدواج کردم وسابقه سقط دارم سه بار سقط کردم بار اول 16هفته بود که 1400/8/1کیسه ابش پاره شد وسقطش کردم بار دوم 21هفته و5روزش بود که تحت نظر متخصص بودم وشیاف میزاشتم بازم رحمم بازشد وسقطش کردم سومی الان سقطش کردم که 22هفته و6روزش بود سرکلاژ کرده بودم ولی سرکلاژم کج بود بازم یهویی خونریزی کردم وکیس ابش پاره شد وسقطش کردن گفتن که چسبندگی دارم وخواستن رحممو دربیارن وهر ستاشون طبیعی زاییدم وگفتن که باید فوق تخصص زنان وزایمان برم وزیر دست ایشان باردار بشم خواستم ببینم علت سقط کردنم چیه وآیا شما میتوانید مرا معالجه کنید وبچه ایی سالم بدنیا بیاورم چونکه واقعن دوبار زیر نظر متخصص میرم وبچم نمیمونه واقعن خسته شدم😔🥺

1 پـاسـخ

بازدید : 58 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح زنان و زايمان و نازايي، جراحي زيبايي زنان در سهند