احساس سیخ شدن موی بدن؟

باسلام، مدتی ست بال چپم از قسمت بازو حالت سیخ شدن مو ب خود می‌گیرد یعنی احساس میکنم ک سیخ شده و این حس تا قسمت ساعد کشیده میشود،اوایل فقط دو سه ثانیه طول می‌کشید اما الان حدود سی ثانیه یابیشتر طول میکشد،روزی چندبار اتفاق می افتدو حدود یکماه است بااین مشکل مواجهم، سابقه بیماری خاصی هم ندارم ، درضمن از سالها پیش هم این مشکل رو دارم که احساس میکنم کلی مورچه زیر لباسم و روی بدنم دارن راه میرن ک بیشتر در قسمت بالهاو پشت هست ، سرگیجه مداوم و گاهی اوقات ناگهانی ومقداری تاری دید هم دارم

1 پـاسـخ

بازدید : 79 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص طب فيزيکي و توانبخشي ،ستون فقرات، نوار عصب و عضله در تهران