52کیلو
خانــم

شیمی درمانی و عمل جراحی سرطان معده؟

باسلام خدمت آقای دکتر مادرم به سرطان معده مبتلاست 4 جلسه شیمی درمانی انجام داده و بعد از شیمی درمانی سی تی اسکن که ظاهرا به شیمی درمانی جواب نداده و دکترش گفتن که باید عمل جراحی بشه با پزشک متخصص صحبت کردیم گفتن جراحی نکنیدچند پزشک نظر دادن خواستم نظر شما را بدانم

1 پـاسـخ

  • سلام.
    اگر بیماری ایشان متاستاز داده باشد، (یعنی بجز معده به سایر قسمتهای بدن مانند کبد یا دیگر احشا گسترش یافته باشد)، کاندید جراحی نیست.
    ولی اگر بیماری هنوز محدود به معده هست، از جراحی سود میبرد. البته مشروط به نظر جراح نیز هست که آیا این بیمار توان و بنیه بیهوش شدن و جراحی را دارد؟ و نیز آیا امکان جراحی کامل توموربا توجه به محل و وسعت درگیری برای جراح هست یا خیر.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (4)(0)
بازدید : 549 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص کلینیکال انکولوژی(سرطان شناسی و پرتودرمانی) در تهران