دوره ناقل بودن دلتا کرونا وبروز علایم؟

سلام وقت بخیر، خانواده ی خواهر همسرم همگی دچار کرونادلتا با علائم شدید شدنداز6مرداد؛
پدرومادر همسرم تقریبا از16 مرداد تستشون مثبت شد همزمان علایم هم داشتند همسرم از قبل تست کاملا تماس مستقیم با پدر ومادرش داشت ازو موقع تا الان که 1شهریور هست همسرم اصلا علامت نداره
من وفرزندانم اصلا با کرونایی ها مستقیم تماس نداشتیم ولی به طور غیر مستقیم از جانب همسرم در معرض بودیم
پدرو مادر هردو دو دز سینوفارم رو زده بودند وهمسرم یه دز آسترزینکا وخودم یه دز سینوفارم
از 16 مرداد تا الان که 1شهریور هست نه همسرم ونه ما هیچکدام علایم نداشتیم
سوال :الان ما کرونا گرفتیم نگرفتیم یاناقلیم؟
تو این گیرو دار من چند روز قسمت پیشونی وچشمام درد خفیف گرفت چون سابقه سینوزیت داشتم که اموکسی کلاو خوردم رفع شد
دختر کوچیکم یه صبح گلوش حالت سوزش داشت بعد صبحانه رفع شد
دختر بزرگم چند روز تک وتوک سرفه داشت که خود به خود برطرف شد
سوال:ایا این نشانه ها رو میشه به حساب کرونا گذاشت؟
سوال:چه ناقل باشیم چه نباشیم چند روز باید قرنطینه باشیم؟

بازدید : 60 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص عفوني و گرمسيري در حمیدیه