پوست صورت؟

باسلام
چندوقتی هست روی پوست صورتم جوشای چرکی ایجاد شده درصورتیکه قبلا جوش نمیزدم یا جوشای خیلی ریز درقسمت پیشانی داشتم ولی الان رو گونه و لپ ها کاملا پرازجوش شده حتی درهنگام تماس دست دردمیگیره! ازالکل سفیدهم برای خشک شدن استفاده کردم ولی نتیجه نگرفتم
میخواستم بدونم شما ساخت محلول هم انجام میدهید؟تااینکه سریع به نتیجه ی مثبت برسم
یااینکه چه داروی شیمیایی رو برای بهبود پیشنهاد میدهید؟
باتشکر

1 پـاسـخ

  • سلام
    درمان جوش هاي فعال يک پروسه درماني است که بايد طي چنددوره بطور منظم و کامل انجام گردد.
    باتوجه به معاينه و بررسي وضعيت بيمار دارو خوراکي و موضعي ترکيبي تجويز ميشود

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 544 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در تهران